onsdag 30 juni 2010

Nybörjaremamman

Är ny, en gröngöling när det gäller att blogga. Tur man har en duktig 13 åring som begriper detta med datorer :)

Kommer att skriva här och berätta om den hemska cancern som slog ner som ett blixtnedslag i mars månad. Kommer att skriva om de bättre dagarna, de dagar då allt känns botten men även de som är toppen...grädden på moset. Detta är nästan en sådan dag. På posten damp det ner ett brev...grattis du har vunnit 2 biljetter till Summer stand up comedy. Även V:I:P entré.
Med posten kom även en kallelse till det första besöket till onkologen i Jönköping. Mycket papper att återigen fylla i.

Opererade i måndags in en port a cart. Den lilla dosan som fästes på bröstet och en slang som går in i halsen. Detta skall underlätta när jag börjar med cellgifter i sommar.

Från mars tills nu har det hänt mycket. Screening VÄNTAN PÅ SVAR och en andra screening på regions sjukhuset. Biopsi på båda brösten, ultraljud, varav grovnålsbiopsi på mitt hö bröst. VÄNTAN PÅ SVAR... Kallelse till sjukhuset, samtal med underbara kirurgen Ulrike. VÄNTAN på operation.
När dagen väl var kommen för op så var man som en trasa. Man bara hängde med i hjulet som snurrade....sakta.
Min mamma fanns tillhands som x-tra mamma till mina barn. Finns ingen bättre mamma/mormor på denna jord. Mina föräldrar har alltid ställt upp för människor i alla lägen. Mina barn kan vända sig till dem om vad de vill!!! Härligt!! Så mormor skötte markservicen här hemma och såg till att barnen hade vad de behövde, att de blev sedda vid rätt tillfälle. En del änglar går som människor på jorden, min mamma är en