måndag 27 juni 2011

Red sky at night - sailors delight

...oj, vad det var kul att komma ner till stugan igen. Det är ganska lugnt, alla har inte kommit ner ännu. Barnen saknar en å annan kompis här *leeer* ni är efterlängtade hörrni!!!! Kalle Anka cup började igår med invigning. Vi var nere en sväng i Båstad och ungarna gjorde en del tävligar bl.a var C med i en teckningstävling. P kastade och sköt med fotbollar mm.

Idag har det varit en varm och skön dag. Efter att ha masserat benen och gjort "lymfövningar" så åkte vi ner till Kattvik för att sola på piren. Efter en stund hade fötterna svullnat till bollar så då var det dags att ställa sig i vattnet och kyla ner dem...och det funkade ett tag och sedan var det en vända ner igen. Något heldopp har det inte blivit ännu...badkruka. Jag ska försöka att sova med hela kittet stödstrumpor på ben, armar och handskar annars kan jag glömma att jag kan ligga och sola något mer denna sommaren. Det stasar och lever i kroppen....ÖÖÖÖRK!!!!

I kväll tjatade jag mig till att åka ner till Torekov och kolla på solnedgången...ni som känner mig vet att jag har en stoooor förkärlek till solnedgångar. Tänk att en gång få åka i luftballong i solnedgång!!!

Här kommer en rad bilder jag tog ikväll, håll till godo. P tog med C på klipporna och hoppade på dem och rätt vad det var så kom hon springande...MAMMA... det finns grytor i klipporna...du vet när isflaken förr i tiden smälte så rann vattnet så det blev grytor liksom, det forsande vattnet gjorde detta....kom å ta kort mamma ropade hon. Sagt å gjort, även ett kort på grytorna blev det *leer*



Denna båt guppade sakta fram genom solen

Jag själv

Klas

Philip

Cajsa

"Grytan"

Red sky at night - sailors delight


Phille och Cajsa vid vattenbrynet med Väderön i bakgrunden


6 kommentarer:

  1. Uuuunderbaaart!!!!!

    Detta är absolut den bästa medicinen er lilla familj kan få, efter året som gått, sedan förra sommaren. Ett bättre sätt att `ladda batterierna´, tror jag inte finns.
    Jag tycker jag själv påverkas positivt, bara genom att få titta på bilderna :)
    NI ÄR VÄRDA ALLT FINT NI KAN FÅ DENNA SOMMAR. Ha det fortsatt skönt och avkopplande.
    Kramar och pussar från Mormor, som redan längtar efter er.
    LOVE!!!!

    SvaraRadera
  2. Suveräna bilder å suverän familj! Hoppas se er i Hästhultasjabraket snart. Bara hör av er innan så vi är på plats! CU soon!

    Kenneth mä familj!

    SvaraRadera
  3. Vad fint tjockt hår du har fått Samt vilka härliga sommarbilder :-)

    SvaraRadera
  4. Det är så vackert så det gör nästan ont.
    Vilka fina bilder du tagit. Själv har jag legat lågt med kameran nu ett tag, tyvärr.
    Fortsätt och njut i en av Sveriges vackraste natur.
    Kramis

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder, blir glad när jag ser dem. jag har inte heller badat i år. Vi bor bara 50 m. från friluftsbadet i Spjutstorp.

    SvaraRadera
  6. Å så vackra solnedgångsbilder !
    Ha det gott i sommarvädret !

    SvaraRadera