söndag 25 mars 2012

Knashänder med mer lymfvätska, våfflor och annorlunda inköp...

Förra veckan var det ju kanon väder och jag kom faktiskt ut och gå 3 gånger. Cajsas glasögon som gick sönder var färdiga i tisdags så vi hämtade dem i Gislaved. Jag har fått ha stödstrumporna på dagtid nu och det blir så nedrans varmt. Furix tabletterna har hjälpt föga denna veckan. Jag har gått på sjukgymnastiken och masserat ben och armar extra på mornarna och gjort andningsövningarna, ändå har det inte hjälpt. Det är svullet och det stasar i benen och fingrarna av svullnaden. Hoppas det vänder till nästa vecka för det är så klumpigt att ha handskarna när man ska vara i vatten mm och det är ett fasligt dragande av och på. Armstrumporna är väl ok...men varmt.

Det har varit en fasligt massa läxläsning denna helgen. Jag hade tänkt jag skulle gå till kyrkan i dag på Marie bebådelsedag. Men läxläsningen som ligger på min lott var inte färdig och eftersom middagsdisken tog tid och klockan tickade iväg så hann jag inte...lite trist för det var våfflor efter Gudstjänsten idag. Men men...jag gjorde det till mellanmål i tisdags till Cajsa, Phille och hans kompis och på onsdagsklubben i Hånger smaskade de små liven på våfflor också. Så jag har fått min ranson den här veckan.Men kanske jag gör lite till ungarna innan kvällsmaten ;o))

Vi har fått lite föräldra vård denna helgen. I fredags kom mina föräldrar och hälsade på och i går kväll kom svärföräldrarna. Jo jag måste skriva om att Phille håller på och fixar med sin moppe och väntar sååå på att få körkortet och Cajsa har inhandlat en sak hon velat ha läääääänge... och hon hittade en i katalogen från Åhlens som kom i postlådan i veckan....

...just det, en provdocka. Lite annorlunda, men roligt tycker jag.
I morgon är det dags igen för sjukgymnastik och jag får höra med dem på bassängträningen om det är något mer jag kan göra i bassängen för att få bort vätskan.
Samtidigt som jag skriver här sitter Cajsa och läser sin läxa högt...och där efter SKA jag ut en stund i den fina vädret innan solen går ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar