lördag 17 augusti 2013

Lite kort om sommaren.

I år hade jag tidig semester eller rättare sagt delad, för min sista vecka har jag haft nu. Vi spenderade en vecka i Turkiet och det funkade hyfsat med värmen. Men när det gick över 35 grader började jag svullna om benen rejält och den dagen det var 52 gr så var det omänskligt varmt, då rök fulstrumporna fram på natten. Men Turkiet är trevligt och maten god, men dryg transfer och resa.

Väl hemma igen var vi i stugan i Båstad. Jag älskar havet. Min favvo plats är stranden i Torekov si så där kl. 21.30 på kvällen. Jag bokstavligen älskar att sitta vid vattnet på gräset just bredvid vassen och se solen gå ner. Det är mumma för själen. När mamma och pappa var nere åkte vi dit och om jag inte tror fel så har mitt favvo ställe smittats över på henne, leeeer.

Den skönaste och bästa dagen på sommaren var nog i veckan. Lagom varmt, lagom allt.
Jag älskar hösten, nå rycker det i fingrarna när löven får alla sina färger och kastanjerna föds ur sitt taggiga skal.

Grupperna börjar v.35 och nästa vecka ska det planeras åt höger och vänster. Härligt att få rutiner igen och träffa alla fantastiskt goa underbara barn/ungdomar.

Vill dela med mig av solnedgången, går inte att fånga riktigt på bild. Men inget av korten är redigerade, orkade inte denna gång.

Kram på er!







 Jag gillar kändis volleyboll-turneringen som återkommer varje år. Spelade en del när jag var "ung" men aldrig på sand, leeeer.

 Jag fick förmånen att följa med och se när syskonbarnet hoppade fallskärm, tandemhopp. Jisses, vad kul det såg ut. Det var lite pirrigt innan han kom ner med attans så kul. Bra där James!


1 kommentar:

  1. Ja Tina, en sådan kväll och naturupplevelse, det kan inte omärkt gå förbi någon människa.
    En upplevelsa som gör en ödmjuk, och som skulle kunna upplevas ofta, ofta.

    Love!

    SvaraRadera