onsdag 15 augusti 2012

De e mycké nu...


smiley sleeping
Ja de e mycké nu...
innan grupperna kommer igång. Jag känner att jag inte är i fas ännu...kanske jag aldrig blir det, vem vet. Men, jag gör mitt bästa i alla fall. När jag sitter och planerar på jobbet så får jag resa på mig och gå ifrån en stund ibland. Det liksom surrar till i huvudet och jag blir yr och jag är ju så envis, men nu så har jag tagit mig i kragen och lämnat skrivbordet om så bara för 5 minuter eller så.
Kan hända att jag får anpassa mig, kanske det stannar härvid, så här, på det här sättet.
Jag har gjort en del nödvändiga justeringar denna terminen. Känns som det är bra sådana. Alltså, det tar så nedrans mycket energi det där,att ändra och dona.
Nästa vecka om orken håller i får jag lägga mina timmar på att göra iordning barnlokalerna och framför allt, i skåpen. Voine, voine.  Grupperna börjar igen v.35 och lapparna kommer ut i brevlådorna nästa vecka. Jag får luta mig mot min goa vän Gunnel, hon är en klippa. Hon hjälper mig säkert. DET SKA BLI SÅ KUL ATT BÖRJA JOBBA IGEN! Om så bara 50% av mina 74 %. Men hoppas jag kan börja all min tid efter september månad.
Idag har jag haft strumporna hela dagen tills nu, det har varit ooooliiiidliiigt varmt, men de gör nytta. Händerna blir så smala att jag nästan får på mig vigselringarna igen. Men, så fort jag tagit av mig handskarna så tjockar armen och handen på sig igen. De får hänga runt halsen, ringarna alltså :)

Cajsa tränar på med sin arm, nitisk är hon. Är hon på badet så försöker hon simma lite varje gång och inte bara leka, men jag ser att det tar emot. När hon går upp ur vattnet så böjer hon inte armen så mycket, den liksom hänger för att hon är trött i den. Men hon leker och simmar på ändå för hon vet!!!! att det ger reslutat!!!Och jag tänker lika, om jag tar ut mig då och då så kanske jag passerar en liten bit på nästa tröskel jag ska över.
 Nattskenan har hon lärt sig att ta på själv för ca ett år sedan. Hon spänner fast armen mot sidan och trycker, sedan spänner hon band för band och gör om det ett par gånger, sedan... svich svusch, färdigt.
Hon vet att det underlättar om hon sover över hos kompisar. Hur skulle det se ut om hon hade en mamma som följde henne i hasorna jämt *leeer* nä lite initiativ måste de ta, annars går det inte framåt.
Blir nog  att lägga sig tidigt ikväll, känns så i huvudet. Är ledig i morgon, tack och lov för det. Har varit mycket dessa dagar, mår inte bra av det, alls. Ska till en vän i morgon och hjälpa henne med en blogg, ska bli sååå kul att träffa henne och krama på Sigge hund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar