onsdag 15 februari 2012

Svullen Svullo och fina vinterdagar och sportlovskul

Här om veckan var en jobbarkompis och jag ute och gick. När vi gick nere vid ån fick vi se ovanliga formation av is och snö. Vi stod och försökte ta med våra mobiler *leeer* och jisses vad vi frös om fingrarna. Det blev inga bra kort...så jag gick dit två dagar senare och hoppades på att de skulle vara kvar...och en del var det. (se bilderna här under)

Förra veckan var det en del att göra på jobbet. Bl.a skulle verksamhetsplanen/uppföljningen vara inne och det blev lite stressigt...vilket jag inte klarade av, så i fredags när vi var ute och gick så la benen av och jag kunde knappt flytta dem alls...Klas sa att jag skulle sätta mig uppe vid Bollagården och vänta så hämtade han bilen...och fy vad jag mådde dåligt hela lördagen efter också. Sov och sov och kroppen var helt slut. På måndagen var jag på vattenträningen och fick nya övningar för bröstkorgen och nacke, axlar och efteråt så sov jag mycket, blev helt slut. Minsta grej jag gör tar emot tycker jag.

Igår tisdags på alla hjärtans dag åkte vi ut till Norlid och grillade korv + bröd, fläsk mm och myste. Mamma och pappa kom också ut. Morfar hämtade sin fyrhjuling och en bogserlina som han band fast i tefaten så vi kunde åka efter i lagom takt...för mig (tycker jag, men de andra gasade kanske på mer).
Detta var en höjdare, så roligt vi hade. Och....så trött jag var när vi kom hem.
På kvällen kände jag att det började svullna igen i benen och idag (onsdag) när jag kom till jobbet så var jag så himla svullen både om armar och ben, så jag får ligga med stödstrumporna på i natt.
Vi  filmade oss när vi åkte...ni som vill titta får trycka på länken, eller kopiera in den.
http://www.youtube.com/watch?v=rbEUYFwJRrs&list=HL1329266797&feature=mh_lolz&noredirect=1

Idag planerade jag och kantorn som har hand om familjegudstjänsterna en familjegudstjänst som vi ska ha framöver i Hånger. Jag har verkligen ingen koll på tankarna och blir så uppstressad av ingenting, jag jagar liksom upp mig mentalt. Men hon hjälpte mig så bra, kom med nya sånger och skrev sångblad mm. Det ska bli kul att öva in detta med barnen. Skönt att vara igång igen...även om det är i mycket liten skala. Tänk vad de får ha tålamod med mig. TACK!

Här är det Klas som susar runt på tefatet...


 
 ...och här är det Philles tur
 Här följer en del vinterbilder...men det är något galet med min kamera, jag får inte in skärpan något vidare...för inte beror det väl på mig...




 Ikväll den 15e så var det som om himlen stod i brand och den fina ljusstrimman mitt i...detta skådespel höll på i max 20 min, men fint var det

3 kommentarer:

  1. Himlen var helhäftig !!! Såg DET uppe vid Mossle på vägen till Hånger ikväll. Fina bilder för övrigt, och vid ån. Ja vi fröööös!! Men jättetrevlig promenad. Hoppas att jag inte gick för fort. Vi gör om det !! KRAAAM!!GS

    SvaraRadera
  2. fina foton men ta det forsiktigt annars far man ont

    SvaraRadera
  3. Jättefina naturbilder!

    SvaraRadera