onsdag 4 januari 2012

nyår med önskningar om 2012

Efter helgerna så var jag på första sjukgymnast besöket på länge...3 veckor. Och det var behövligt. Jag har ont i lederna och mer  vätska i kroppen än vanligt. När jag kom från sjukhuset hade jag så ont i kroppen så jag la mig och sova flera timmar. I dag var det första gången på en månad jag fick en släng av migrän, men jag hann att ta tabletten innan det bröt ut för långt. Jag tror att tröttheten och värken och att det var lite mycket på jobbet idag som gjorde att det bröt ut. Jag låg på min härliga spikmatta medan tabletterna verkade och får nog göra det en släng till idag. Några har bett mig lägga in när Cajsa sjöng på julaftonen, jag har laddat upp den, men lyckas inte få in den på bloggen, men gör ett nytt försök i morgon.

På nyårsaftonen var vi hos goda vänner i Gnosjö. En mycket trevlig kväll. När jag skulle ta på mig luvan ute när vi sköt raketer så tappade jag kameran i backen...och något hände, så en del kort är putts väck...trist. För det var många fina kort när vi skickade upp rislamporna... ¤%&/()=))/&%&%¤#--- såååå arg är jag.
 Här är de kort som blev bra i alla fall. Öje och Klas spelar Wii...vem som knockade vem framkom inte...men jag tror det var....
GOTT NYTT ÅR ALLA BLOGG-LÄSARE 
OCH
 JAG HOPPAS ATT 2012 BLIR ETT LUGNT ÅR MED "INGA" SJUKDOMAR... 
OCH SKÖT OM ER, OCH TA VÄL HAND OM VARANDRA.

1 kommentar: