söndag 25 november 2012

Konsert i Stockholm, mumma för själen, We came we raved we loved

Då var det äntligen dags för den efterlängtade konserten med Swedish House Mafia på Friends arena i Stockholm. Biljetterna har legat sedan slutet av juni, men de fanns där i alla fall, det var på håret att vi fick dem.
Vi startade på torsdagen kl nio och hämtade Philles kompis, men i Kärda fick vi vända hem igen för vi hade lyckats få med oss Cajsas väska också, den som hon skulle ha hos mormor och morfar där hon skulle vara medans vi var i Stockholm. De hämtade henne efter skolan i torsdags. Ja, detta är sååå  typiskt!
Vi hade förmånen att få bo hos Klas bror med familj som bor i Kungsängen, helt perfekt, rätt sida av stán och arenan och bara 22 km in...suuuuper tack till er.
Och nu till konserten, den var så jätte bra. Helt enormt bra, och ljudet var så himla perfekt och alla ljus efftekter och ljusshower mm mm. En euforisk känsla när basen gjorde så att byxbenen fladdrade, och basen kändes i halsen, häftigt. Jag trodde faktiskt att de skulle var lite "stora" på det men vad ödmjuka de var inför alla fans som fanns på plats, stort av dem. Killarna var på golvet, bästa platser långt fram och jag själv valde att vara på läktaren. Vilken kanonplats jag hade, jag kunde sitta ner om jag ville men jag stod upp under hela SHM och det funkade bra i kroppen. Jag hade pangat på med lymfstrumporna hela veckan innan och massa med furix och det funkade fin fint. Men nu efter känns det i kroppen, återigen har jag gett kroppen en törn, det är jag som bestämmer, trots allt. Det var inte bara en konsert, detta var en historisk händelse.

 We came we raved we loved


Swedish Hose Mafia & John Martin var extra numret, Save the world

 Jag hade perfekt plats
Två nöjda kids
 

I dag söndag har det varit en ren vilodag. Först gjorde jag älgstek. Och i kväll glögg och till kidsen gjorde jag chokladmjölk med marshmallows.

1 kommentar:

  1. Vad roligt ni hade. Nu får du vila upp dig :)
    Ha en bra vecka! Själv väntar jag att min dotter ska ringa mig. Baby på väg! :)
    Kram

    SvaraRadera