fredag 22 mars 2013

MIN DAG 30 dagar--30 teman

Min dag...

Började denna dag med att väcka Cajsa. Phille har haft kompisar här i två dagar och de har lanat. Det var studiedag igår och idag var niorna komplediga (leeer) för det var på dans i Värnamo för en vecka sedan en kväll på lektionstid.
På jobbet har vi haft personalsamling & därefter planering inför påskgudstjänsterna. Vi brukar alternera med att ha fikat. Och idag var det våfflor med alla tillbehör & påskgodis. YUMMIE.
Tack Gs och ni andra som fixade denna gång.
På personalsamlingen har vi "rundan". Där får vi ta upp vad vi har gjort/vad vi behöver hjälp med eller bara dela en tanke eller två. Den här gången lyftes daglägret för juniorerna fram. Detta fantastiska läger med superfina ungdomar. Alla var mer än nöjda. Kan ni tänka er ca 20 st sitta som ljus när vi har "lektionen" och 20 st ungdomar som lyssnar och engagerar sig så när vi hade hemlig utflykt.
Den hemliga utflykten var till brandstationen i Värnamo. En pappa till ett av barnen i grupperna är brandman där och han hade lovat att ta emot oss. Och han hade verkligen planerat allt. Först lektion i brandvett där efter följande: titta i vagnhallen,rundtur i hela stationen, hur funkar en gasmask, och därefter det häftigaste enligt barnen släcka eld på stor docka och släcka gasbrand med pulversläckare.
Och efter Daniel hade visat oss träningshallen och gymmet så fick alla som villa prova på att åka på stången. Och....japp....jag gjorde det leeer.

Efter tolv mötte jag upp Cajsa hemma, då var det dags för att åka på kontroll på barnmedicin.
Direkt efter till Mc D och käka mellanmål för Cajsa.

Sedan släppa av henne och vidare till jobbet igen för att förbereda inf gtj på söndag.
Just nu är jag mycket trött och ska vila. Det har varit aningens för mycket idag.
I morgon är det dags för dop i Växjö för barnens kusin Frank.
 Här släcker Cajsa eld på dockan. Daniel instruerade innan hur de skulle göra.
 
Här släcker Cajsa gaseld.
 
 


Vi är jätte tacksamma för att Daniel tog sig tid och visade oss ALLT!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar