onsdag 29 december 2010

Livets vägar


Ibland önskar man att man kunde stanna tiden eller gå tillbaks och stoppa den i all fall. Att man kunde ändra så att det inte blir dåligt i framtiden. Men det står inte i vår makt att fiffla med tiden, men man kan ju önska i alla fall... En del tycker om att åka på retreat, att få vara tyst, meditera, inte ta intryck mer än av tystnaden och promenader. Det finns olika slags reteat man kan åka på, men jag har aldrig varit på någon, men de som varit och berättat säger att det är en slags läkande känsla. Jag skulle nog ha svårt att slappna av och komma till ro och ta det lugnt. Kanske lagom tills man åker hem...

Igår var vi en sväng i hos svärföräldrarna och åt mat, fikade mm. Vi bytte julklappar. Jag fick potatis som jag önskat, till och med pressad. Kyckling och mycket annat gott. Jag vilade en hel del och till slut blev det ryggläge i soffan. Ja fick yrsel och kallsvettades igen... Det värker i skelettet och musklerna är alldeles möra. Vad jag ogillar 2010, skall bli så skönt att slippa detta årtal... om ni bara visste...

Mamma ringde igår och berättade att pappas läkare valde att lägga in honom i Jönköping. Dels så har han gått ner för mycket i vikt och sedan har han varit så otroligt trött och inte haft tillräckligt med ork. Han har svårt att svälja näringsdryckerna han får med sig hem från sjukhuset och proteindrycken mamma gör åt honom varje dag. Och det är klart smärtan, det som är sönderbränt innuti halsen och utanpå gör ju fruktansvärt ont med... Men bra att de kollar upp honom tycker jag. De hade gett honom dropp i går kväll så jag hoppas han mår lite bättre idag.

måndag 27 december 2010

Julhelgen



På julafton var det bara 3 dagar sedan jag fått cellgifter och jag började att ta sprutorna för att förbättra mina vita blodkroppar. Jag var som ett totalt ras hela jag. Vi började morgonen med att äta skinkmacka och öppna julklappar vid bordet. C skulle spela Gode morgon i kyrkan och vi åkte dit. Jag satt som i ett vacum hela tiden med kallsvettningar. Men det är roligt att traditionen lever vidare med julkrubbesamling. Efter kyrkan blev det ingen vila innan vi åkte till Norlid, barnen höll igång och var uppspelta. På Norlid hade mamma gjort det yttersta för att vi alla skulle ha det jätte bra. Massa god julmat, pyntat och gjort fint, barnens traditionella gottbord var framme, bakat de goda julkakorna, hon ville att det skulle vara någorlunda som vanligt även om jag förstog på henne att hon velat göra mycket mer....men detta var absolut det bästa, alldeles gott nog och mer därtill. Det smakade inte som vanligt naturligtvis eftersom den ruttna smaken finns i munnen, men mamma har sparat till ett julbord som pappa, mamma, och jag skall äta bara för att vi inte kunde njuta av maten på julaftonen. TACK UNDERBARA MAMMA!!!!. Pappa kunde inte äta något alls, men det får han ta igen på lilla julbordet sedan.


Efter maten kollade C på Kalles Jul, och jag la mig återigen och vilade, jag la mig titt som tätt orkade inte sitta upp hela tiden, blev alldeles kallsvettig och jag frös så fruktansvärt. Gick med lager på lager med kläder. Rätt som det var så dunsade det till på övervåningen...och två "roliga" tomtar kom ner för trappan... Tomtarna delade ut barnens säckar med julklappar, de har var sin säck med namnet på och där i ligger Norlidklapparna.


Innan vi åkte hem åt vi av mammas goda tomtegröt. Jag kan inte fatta, finns ingen som kan laga så "mjuk" och len gröt...min blir det inte, men hon kokar länge och lägger mööööe "gott" i som min mormor hade sagt... Väl hemma igen var det dags för lite vila för K. Han skulle iväg och jobba igen kl 23 på midnattsmässan här i Forsheda. Sedan några timmars sömn och sedan upp igen kl 6 för julotta i Torskinge. På juldagen låg jag hela dagen. Jag somnade 21.30 i soffan och vaknade sedan kl 10.30 på juldagen.

Kroppen värker nu och naglar, fötter, händer, skelett, muskler, ryggraden allt värker. Det kryper som myror i hela kroppen. Fingrarna domnar mer denna gången och jag tappar saker och kan inte greppa med dem ordentligt och är jätte svullen. Jag var ute och andades luft i 15 min igår och jag blev "slak" i hela groppen. Som en ballong som luften gått ut ur.
I morgon skall vi till svärföräldrarna och äta mat. D & L kommer dit också. Det blir julklappsbyte där. Svärmor frågade vad jag ville äta...potatis sa jag, för det är så lätta att äta efter behandlingen. Det är lättare att svälja och så smakar rotfrukter lite bättre i munnen. Det är som en rutten gummihinna i munnen idag, och blåsor på tandköttet och i kinderna. Slemhinnorna liksom spricker i kroppen, det gör ont.

Det känns mycket mer efter denna sista behandlingen...det söker mig liksom hela tiden även om jag medicinerar vad jag kan och försöker att slå det från mig. Det sticker i ansiktet som om jag har en stor bedövning i ansiktet. Kan känna så ibland innan när jag blev jättestressad för något. Jag tycker inte synd om mig själv men nu är det jobbigt, både kroppsligt och mentalt...jag funderar om jag har hållt garden uppe för mycket och inte lyssnat på min kropps signaler fullt ut. I och för sig, vi har två barn hemma som behöver omsorg och man kan inte gå och lägga sig som man vill. Det är läxor skall göras på kvällarna och deras aktiviteter har jag försökt att hålla på så att det skall vara så normalt som möjligt. Så någon gång måste ju livet komma ifatt en...jag börjar fatta det nu...en del har sagt det till mig innan men jag har nog inte lyssnat på det örat...

Det känns orättvist att man har mått så här dåligt så länge utan att få vilopauser och att julhelgen som är min favorit är som den är...att man inte har kunnat njuta av den... Men nästa år skall det väl ändå bli bättre ELLER...men jag har slutat att planera för det bara medför otur....

HÄR KOMMER DET LITE BILDER FRÅN HELGEN. INGA PROFFSBILDER, MEN MEN.


P & C sätter upp stjärnan tillsammans


Denna snöboll måste vara i granen...min mormor/morfar hade den på Norlid förr

...likaså den här halmfiguren har hängt med sedan jag var barn

Jag hade köpt hem så att vi skulle göra Mozart kulor, men jag var för dålig så K och C fixade med julgodiset i år. Visst ser det gott ut!

P tar emot "sin" säck av tomtemor


C står redo att spela i kyrkan


VACKRA NORLID. Denna vy mötte oss på julafton...VACKERT!


Dessa fina tomtar kom och delade ut paket










onsdag 22 december 2010

Min sista cellgiftsbehandling gjord

I går efter att vi skickat barnen till skolan så gav vi oss iväg mot Jönköping. Vi stannade till på City Gross så jag kunde köpa ett stort lass choklad till personalen på onkologen.
Väl frammme så fick jag en säng som önskat, och därefter hade jag läkarbesök. Det var en ny läkare igen som hade utskrivningen men hon var bra påläst och tog sig tid att lyssna och undersökte bra och även rådfråga en cancerläkare som inte jobbar på dagvården.

De ville att jag skall göra ett extra ultraljud på hjärtat för jag är så otroligt andfådd och trött när jag går, och då framför allt i trappor. Jag får stanna och vila ofta vilket jag inte har behövt innan. Bra att de kollar upp i alla fall! Det blir efter helgerna kan jag tro/hoppas så att biverkningar av cellgifterna lägger sig en hel del innan.

Jag skall inte ha någon strålning. Eftersom jag tog bort allt som man kunde på "framsidan" så bedömmer de att jag inte behöver strålning enligt de internationella studierna de använder sig av. Och det är nere på bara 20 % chans att det blir återfall på en 10 års period nu när jag har tagit cellgifterna. BRA!!!!!

Läkaren tyckte att jag var svullen i händer, armar, ben, fötter, bålen mm så hon trodde att jag hade lymfpåverkan. Jag skall beställa tid till sjukgymnasten för att försöka få bort det. Jag fick även furix för att se om det skall hjälpa lite på traven. Jag skall använda min stödstrumpor till armarna som jag redan har hemma och skall även köpa till benen sa hon, snyggt!!!! Hade även en släng av höselgångs inflamation i båda öronen igen,,,nestrans öron. Men jag fick droppar mot det.

Mamma och pappa kom upp 10 min när pappa var färdigbehandlad med strålningen för denna dagen. Oj vad han var röd på halsen och bålen, undrar på att han inte kan äta om han är sådan på utsidan :/ hur skall han då inte vara på insidan av halsen.
Jag fick ett fint pandorasmycke för att jag avslutar min behandling nu, det låg även en fin penna och en nyckel hållare i pandorapåsen, de var jätte fina, TACK!!!
De lämnade även pyjamas till C och jogging byxor till P, barnen får alltid nya fina nytvättade av dem till jul, men i år så fick P ett par adidas joggigbyxor istället TACK!!! De var så fina båda två.
Mamma hade stickat en stor halspolo en slags halsduk till C. Den var av det lenaste garn jag hade känt, den blir mysigt att ta på sig!!!
Mamma överlämnade även två st glasänglar från H en orkidévän i Norge TACK!!! En av dem hänger i C rum.

Det var vemodigt fast samtidigt en otroligt lättnad att gå ut ur dörrarna på onkologen. Glad att man har klarat av dessa behandlingar även om det har varit/ ÄR jobbigt ff. Biverkningarna är ju inte snälla mot kroppen och jag är så otroligt trött och har ont! Och mer kommer det efter denna behandlingen, men då får jag ta det då och försöka behandla så gott det går. Det är en speciell kategori av personenr som KAN inte bara vill utan KAN jobba inom cancervården. De som går där på onkologen på dagvården är fantstiska, helt underbara människor.

P hoppade i isvak i skolan i går på gymnastiken & det var verkligen att hoppa i för de skulle hoppa sönder isen och sedan ta sig upp med dubbar och därefter sprang de upp till högstadiet i tjocka sockar för att sedan basta, tyvärr den som skulle filma hade bara tagit ett kort och det var på land när han kom upp annars hade det varit roligt att visa, för killarna var stolta, för det var -15 när de hoppade i...

I går när vi kom hem var barnens farmor o farfar här de hade hämtat C i skolan, hon hade gjort chili con carne och hade med med sig varsin chokladkartong till barnen. Och kakor till oss. TACK!! Igår när vi åkte hem var det -21 grader och det höll i sig och blev mer under natten och nu är det -21 igen... BRRR!

Nu skall jag ta en till illamående tablett för det börjar söka mig igen. Jag väntar hem barnen
ca kl 11 så jag skall vila mig lite innan de ramlar in här.

måndag 20 december 2010

Blodprover inför Taxoterebehandlingen i morgon

Idag är det en vacker dag, dock är det för kallt tycker jag...det var -13 när jag åkte in och tog blodproverna i Värnamo. K passade på att följa med och hälsa på en församlingsbo som låg inne. Proverna var bra de visade 6,9 och de neo..var 6,03.

När jag satt och väntade på min tur började en äldre man prata med mig, han var från Göteborg. Han såg på min stickade innemössa och sa, --det är inget bra att sitt här när de hostar (en kille hade suttit & skrälhostat) nej sa jag, jag är infektionskänslig så det är inget vidare. Då berättade han att det var han också. Och så började vi prata. Han berättade att han också hade cancer, samma behandling, samma förberedelser, samma biverkningar samma ALLT!!! Men, han hade fått taxotere 10 ggr och ingen fec innan. Och stackars man, att hans naglar...jag har ont i mina de värker och jag börjar få vita fläckar och vitt som växer ut nu..... men hans naglar var alldeles likvita och döda. Han hade svarta kanter under av torkat blod som runnit ut under nageln, jag tyckte så synd om hnm så jag kunde gått fram och bara kramat om honom...men det gjorde jag ju naturligtvis inte. Men det var så otroligt trevligt att han började prata med mig och jag hoppas och håller alla tummar att det går bra för honom...han har nämligen sin sista behandlin på onsdag.

Det var fullt på parkeringen idag så vi ställde bilen på akutmottagningens parkering. Men att bara gå den lilla biten och spiraltrappan upp tog musten ur mina ben och jag var tvungen att stanna och vila. Jag måste fråga läkaren i morgon om det verkligen skall vara så.

Igår klädde vi granen. Det blev tvistade meningar vem av barnen som skulle sätta upp stjärnan i år. Sagt och gjort...båda upp på stolen och så var den "möss" sönderätna halmstjärnan uppe. jag vägrar att köpa ny, för jag kommer inte att hitta en precis lika fin, och jag har alltis haft den =)
Japp så barnslig är jag.

Jag började med kortisontabletterna idag, så nu blir det ett intag av 96 st igen. Tur att de löses upp i vatten!!! Mina fötter är som svullna korvar. Jag sa på jobbet att jag är så kortisonspäckad så jag kan vara den lilla julgrisen på julbordet med ett äpple i munnen...gissa om de skrattade när jag sa det? *leeeer*
vår julskinka har ryyyymt....!!!!

fredag 17 december 2010

Å från assistentkåren på besök

Idag på förmiddagen kom Å från assistentkåren på besök. Hon hade med sig en blomma från alla församlingsassistenter. TACK SÅ MYCKET, den var jätte fin!! Vi fikade och pratade på :) och tiden gick fort, alldeles för fort.
Idag var det jullunch på jobbet, och det var sååå gott. Vi fick även en julklapp, jättefina lakan från NewPort. Vår kamrer S spelade julmusik på dragspel och på allas begäran drog han av viggen innan vi slutade. Kyrkonämndens ordförande höll ett tal till all personal och tackade för året som gått. Sista gången jag träffade en del innan 2011. Ja, 2011 skall bli ett bättre år än 2010...
Nu efter att varit på jobbet är jag dundertrött, skall lägga mig och vila i soffan...kanske jag blundar till en stund.
Mysiga Å från Burseryd :)



torsdag 16 december 2010

Snö, snö, snö, guldmedalj och värk.

Så här mycket snö var det i slutet av december förra året...kommer ni ihåg????
GRATTIS BRORSAN TILL 1:A PLATS I LUCIAPOKALEN I GÖTEBORG. EFTER FLERA MÅNADERS HÅRT SLIT GAV DET EN GULDMEDALJ! GRATTIS!!!!
I går när vi la oss att sova var det kallt... -17 grader ute. Usch, det är alldeles för kallt för mig, fast jag skall inte klaga, det är värre för de stackars djuren ute. Min mamma och pappa spenderar ett antal pengar varje år för att hjälpa djuren på Norlid med foder som de lägger i skogskanten. Som belöning kan vi barn och barnbarnen sitta och titta på djuren som kommer och äter och det är ett paradis att se djuren röra sig i skogskanten!!
I morse var det kallt inne...elementet hade slagit av sig...och värmepumpen klarade inte av att värma hela huset när det är så kallt...hualigen gillar inte kyla. Jag har sådan värk i lederna och fingrarna är så nestrans ömma. Naglarna är jätte ömma med, det känns som om någon drar i dem med tång heeeela tiden. Fötterna har svullnat mycket, det är ungefär som när man var gravid, småkorvar till tår... Men jag vet att det är cellgifterna som gör det. Blåsorna i munnen har lagt sig som tur är, det är oftast hela två veckor efter varje behandling som det är svårt att äta, sedan lägger det sig sakta men säkert.
I morse var ingen rolig morgon...C var återigen dundertrött även om hon la sig i tid och hon gick flera gånger på toa för att försöka kissa...misstänker att hon varit för kall om rumpan eller om det kan vara urinvägsinfektion på gång. Jag tycker att jag bylsar på dem en massa kläder hela tiden och hon går inte utan utebyxor.... Får kolla henne lite nogare när hon kommer hem. Hon höll på att komma för sent till skolan men P VAR SÅ SNÄLL ATT HAN VÄNTADE PÅ HENNE SÅ HON SLAPP ATT GÅ SJÄLV...TACK!!!
I morgon är det julbord på jobbet, jag ser såååååå fram mot det. Jag vet ju att maten smakar illa i munnen efter nästa cellgiftsbehandling så det skall bli så gott att äta i morgon.
Just som jag sitter och skriver detta vräker det ner snö IGEN. Jag gillar det inte, det skall komma upp mot två decimeter idag. Hoppas det inte blir mer än förr året för då var det alldeles för mycket. Jag har lagt in ett kort på vårt hus hur mycket snö det var i slutet av december förra året.





tisdag 14 december 2010

UNDERBART LUCIA FIRANDE I VÄRNAMO...CAJSA VAR TÄRNA

I måndags fick jag vara med om något alldeles fantastiskt. C kör på kulturskolan var tärnor till Lions Lucia i Värnamo. Eftermiddagen började med att jag gjorde en matsäck laddad med choklad, pannkakor med sylt, drick, frukt. Barnen skulle vara i Arken 4 timmar innan uppsjungning, alltså kl 15.oo skulle de samlas.
väl inne med alla saker och pysselsaker i en kasse, för J, C sångledare sa att de skulle ha med sig något att sysselsätta sig med när det var paus.
Bra taggad lämnade jag C för uppsjungning och övning.
Efter en lång, lång dag för mormor uppe på sjukhuset med morfar mötte jag upp min mamma upp vid City Gross. Trots denna långa dag kom hon och tittade.
Vi åkte tillsammans ner till Arken och fick faktiskt tag på en bra parkeringsplats nära. Folk vallfärdade dit, och jag undrade hur det skulle bli med plats, men vi fick bra platser inne i lokalen.
Kvällen började med att Värnamo symfoniorkester spelade, och det var otroligt stämningsfullt och man fick verkligen julstämning i hela kroppen.
C fick syn på oss i publikhavet och hon vinkade lite diskret till oss. Jag hade fullt upp med kameran så mormor fick vinka tillbaks...och vet ni...då gjorde C en rolig min med ögonen och jag såg inte detta förren jag hade tagit kortet...hon tittade vindögt mot mormor...och vad fulla i skratt vi blev...lilla lilla teaterapa vad rolig du är.!!!! Hon är stött skön!!!!
Idag tisdag har jag varit som ett asplöv så trött har jag varit, blek och glåmig...men det var det värt för igår var en sådan superkväll.
Här under är det bilder från kvällen och 3 st inlägg innan denna så har jag lagt in filmer om ni vill lyssna och titta....
HÅLL TILL GODO!!!! *LEEEER*



HÄR GÖR C MINEN ÅT MORMOR *HAHAHAHAHAHA*













DSCN1765

DSCN1766

DSCN1791


söndag 12 december 2010

Lucia i Forsheda kyrka & cross på Norlid

"Nostalgibild" har funnits på Norlid i alla tider.
P kör cross i snön

I går somnade jag vid halv åtta i soffan och vaknade till att de andra såg på en film vid halv tio. Jag låg och slötittade lite och somnade till och från....rackarns vad trött jag är. Och i natt vaknade jag av att huvudet värkte men somnade om, tokigt nog gick jag inte upp och tog tabletter för jag vaknade med migrän på morgonen. Då var det dags för tabletter i alla fall... sedan släppte det framåt lunchtid.

C var med på Lucia i kyrkan idag. Hon ville vara tomte i år. Några tjejer och hon sjöng Nu tändas tusen jule ljus, och hon läste även en vers. Vad duktiga barnen är! OTROLIGT bra sång i Luciatåget. Det är en fröjd för ögat att se dessa minismå goa tärnor och lucior med kronan på sned och tomtar på höjden och tvären. Rätt vad det var så kom det en liten nisse och kröp upp bredvid mig i kyrkbänken, hade ingen aning om vem det var...men söt som socker var han i alla fall *skratt*.


Här följer lite bilder på min lilla "teaterapa" *leeer*






Tomten här under är en vänlig liten kille som alltid är go och glá!!!!


lördag 11 december 2010

PEPPARKAKSHUS

Fick vackra rosor från en vacker ros
C och jag gör pepparkakshus...eller C gör mest faktiskt. Och flera gånger sa hon åååå mamma vad roligt detta är jag har lääängtat. Jag kan väl inte säga att mitt tålamod var på topp precis...men det var nog inget C noterade hoppas jag...men roligt var det även om jag är helt slut nu.
C dekorerade huset och i år blev det en ängel som vakar, huvudet föll av och fick limmas dit med socker ;) ....vi kan behöva många änglar son vakar över oss.
Julgran till vänster :)
Under tillverkning...
Varje år gör mormor "stora" pepparkakor till barnbarnen och de är EFTERLÄNGTADE varje år...

I natt har jag sovit bra faktiskt. Men jag har värk idag, men jag vet ju om att det kommer... annars hade jag blivit orolig för att ha den konstiga värken i ryggen och bäckenet och skelettet så kunde man tro att det var något "konstigt" där.

K skall hugga julgranar idag och P skall köra cross i snön så det blir en liten runda till Gnosjö.





torsdag 9 december 2010

Mina små "kit"

På onkologen gav de mig ett paket för händer och naglar. Jag skall smörja in så ofta jag kommer ihåg, många ggr om dagen med handkräm. Nagelstärkare är bra för naglarna nu när flisar sig och bubblar sig och för nagelbanden som spricker fick jag myrrolja. Och så handkrämen för att smörja händerna när de flagar. Nagelfilen gör ONT att använda så den får vara. Fingertoppar och naglar gör så ONT!!

C var ute och plockade en vinterbukett till mig. Jättefin!!!



Detta är mitt lilla sprutkit som jag tar varje morgon i åtta dagar

I går kväll somnade jag i soffan och vaknade av att P sa att han går och lägger sig. Då skulle vi ha tittat på Eclipse tillsammans...vilket trevligt sällskap jag var då!!!! Sedan bara drösade jag i säng. Jag var jätte trött igår, hade lite feber 37,8 men det var inte uppe i 38 för då måste jag åka in. Värken i bäckenet är inte roligt och när det strålar upp i ryggen så vill jag bara dra något gammalt över mig. Jag går som om jag var 100 år när värken sätter in. Blev jätte yr i huvudet på eftermiddagen och anfådd när jag gick i trappan :(
Taxotere har många goa... (NOT) biverkningar.
C sa igår att-- mamma jag hoppas du inte "gör" några mer bröst för du ser faktiskt cool ut. Port a carth ärren är ögonbryn, de två stora såren efter op är ögon och navlen är en förvånad mun...hon pekade ut de olika delarna och förklarade noga för mig. Detta var hennes estetiska upplevelse av sin opererade mamma :) :D
Japp, helt klart kan jag vara med på cirkus...coola damen med den förvånade navelmunnen.
P hade två kompisar här igår och de var ute och åkte och trixade i snön i backen här bakom huset och de hade jätte kul. Synd bara att "någon" återigen hade lagt ut en stege där för att hindra barnen att kunna vara där och ha kul i snön. Den ene killen fastnade med foten i stegen och det kunde gått illa...
K gjorde tacopaj igår och det finns kvar idag med. Den "äckliga" smaken börjar att avta lite så det smakar bättre att äta. Blåsor på tungan och tanköttet + insidan av kinden hoppas jag lägger sig om någon dag. Men magskrutten är risig som bare den...ytterligare biverkningar.
Oj det blev lite gnäll idag med...tack för att du läste i alla fall.






måndag 6 december 2010

Massa sömn och biverkningar

...värken är så ihärdig. Jag kallsvettas och svetten bara rinner på ryggen på mig samtidigt som jag är så yr i huvudet. Jag tog blodtrycket på mig själv och det verkade vara ganska normalt i alla fall. Jag funderar på om det inte är mycket värre denna gången... och det är det. Munnen är full av blåsor igen och tandköttet är sårigt och maten smakar sååååå illa. Jag sätter i halsen ofta när jag sväljer och barnen blir rädda när jag harklar till.

Jag sover dygnet runt känns det som. Ligger hela tiden och orkar bannemig inget. Mina ulltofflor värmer gott, likaså handledsvärmarna. Idag har jag haft en röd virkad mössa m vit blomma på mig inne för att jag fryser så om huvudet.

Jag hittade en påse med lunsar i frysen och jag smällde i mig 5 st på en gång. Magen känns tom hela tiden och värker. Jag skulle kunna småäta hela tiden...men det går ju inte. Men jag kom ihåg att magen var trasslig de andra gångerna också, så det är bara att vänta en vecka till så känns det nog bättre då.

P sov över hos en kompis i helgen och de hade haft det superkul. C var hemma men hon fick göra en smoothie med en massa gott i som tröst.

Ibland när det är som värst känns det som om jag inte orkar ta emot en cellgiftsbehandling till... Hur dålig skall kroppen inte bli efter nästa om det blev värre efter den här.

lördag 4 december 2010

Värk och sprutorna

I går kom värken efter cellgiftsbehandlingen, med risk för att jag gnäller men det är jobbigt....mycket. Jag börjadeta sprutorna igår också så den värken kommer nu med. Hoppas bara att kombination av tabletterna hjälper denna gång. Annars får jag ringa upp och höra vad jag kan ta istället...vill ju inte tuppa av igen på köksgolvet.

När jag tittar mig i spegeln ser jag ut som en alien...bara några strå av ögonfransar kvar och obetydliga strå av ögonbryn...men de kommer tillbaks som C sa...