söndag 9 januari 2011

Helgen som varit





























































































































I fredags var jag i Jönköping och gjorde ultraljud på hjärtat. Det gick bra men fick inga svar med mig hem. Han som gjorde ultraljudet sa att han fick klara fina bilder...jo jag tackar jag, så ont som det gjorde, han tryckte hårt men bättre det än som förra gången jag gjorde det. Då suckade tjejen hela tiden och jag förstog att hon inte fick bra bilder vilket det också visade sig att det inte var heller. Efteråt så tog vi en fika med mormor nere i cafeterian sedan gick vi upp till morfar och hälsade på. Jag ville inte eftersom jag var lite förkyld, men mamma ville absolut det och hon hade fixat tre st munskydd till mig, K, och P. Medans vi satt och pratade så började C att skratta åt mig...mamma sa hon--du ser verkligen ut som en apa i profil med munskyddet på :) och det gjorde jag faktiskt, en stor mun och skallig på huvudet. :)

På vägen hem somnade jag till en liten stund i bilen. På kvällen var vi bjudna till goda vänner i Gnosjö. ÄNTLIGEN...som barnen hade väntat. Vi skulle ju ha träffats på nyår men jag var för dålig och de stackarna låg i influensa. De bjöd på jätte gott att äta, mummmma...riktig gräddsås och äntligen smakade det lite bättre i munnen så jag känner smaken!!! Det var jätte trevligt och vi fyrade av nyårsraketerna och skickade upp våra "önskelyktor" inför 2011. Det var jätte mysigt!!!!
På lördagen kom min goa P och hälsade på mig, hon hade med sig en alldeles underbar bukett med blommor till mig igen. Helt otroligt fina är dem. På eftermiddagen var vi en runda och hälsade på barnen farbror som fyllde år. Jag har inte varit hos dem på minst sex månader säkert mer...och det var jätte trevligt. God mat, god tårta ,gott ALLT!!!!! De är riktiga mat/bak människor båda två!!! L familj var också där och svärföräldrarna. Roligt att träffa alla!

Jag måste ärligt erkänna att jag sov väldigt länge båda dagarna...och idag är jag trött i kroppen. Har så mycket domningar i armarna och stödstrumporna sitter så hårt...fötter och fingrar domnar och sticker. I morgon börjar skolan igen, då kan jag kanske vila lite mer på dagarna igen.
















2 kommentarer:

  1. Så vackert med önskelyktor.....Qram/Marlene

    SvaraRadera
  2. Härligt att läsa att smaken kommit tillbaks. Önskelyktor, mysigt. Kommer ihåg när ni såg våra sväva över Forsheda för ett par år sedan.
    Kram på dej Tina <3
    //Bark

    SvaraRadera