söndag 8 augusti 2010

KARAKTÄR ELLER DUMHET

Idag var sista dagen vi spenderade i Båstad. K skjutsade P till Vallåsen och därefter så packade vi det sista och körde "norr ut". En eftermiddag och kväll spenderade vi i Falkenberg. C var på Ronja Rövardotter med mig och Klas o min kusin. Eftersom jag inte kunde vara i stora folksamlingar under de mest infektionskänsliga dagarna, var det bra att teatern var utomhus. Och den var SUVERÄNT BRA!!!!
Två dagar efter så ringde de från onkologen och sa att mina värden på vita blodkroppar inte var bra ALLS. Det skall ligga mellan
1,7 - 7 minst. Och mina var på 0,6. Så i morgon skall jag iväg och ta x-tra prover. Så det var bara att ställa in C födelsedagsfirande för jag fick inte ha det pga infektionsrisken sa de. SURT!

Efter jag rakade mig på huvudet har jag bara fått possitiva reaktioner... Kul, tror inte att de säger det bara för att vara snälla, utan jag känner mig inte så ful som jag trodde....eller så är jag korkad.
BY THE WAY...korkad... vet inte om det krävs karaktär el dumhet för att visa sig skallig i Båstad. Men det struntade jag i jag satt utan mössa el scarves på bryggan i Kattvik. En del vuxna kollade till lite, kanske för att de inte tyckte om det el för att de är ovana. Barn däremot kollar inte alls..va då då... är väl ingen konstigt... barn är härliga!!!!

En liten kille som tillbringar somrarna i Båstad kom fram till mig vid stugan när vi kommit efter jag rakat håret. Han frågade om jag varit på sjukhuset nu och fått min medicin och han frågade varför man får cancer. Sedan när jag förklarade att jag får medicinen för att jag skall leva LÄÄÄÄÄÄÄNGE så tog han båda armarna för brösten och sa ååååå vad glad jag blir. Därefter gjorde vi high five. Och när jag kom in i stugan bara stortjöt jag...

En av sommarens "halleluja moment" var när vi och fam A köpte pizza och åkte ut till klipporna och stupen vid Hovs hallar och åt pizzan där. Så fantastiskt att sitta där och låta det skymma. Klippt pizza utomhus, wow. Och barn som klättrar ner för stigen mot klipporna och hör deras glada skratt. Mumma för själen.

Nu laddar jag för nästa cellgiftsbehandling. C sitter just nu i skrivande stund och sjunger för mig och klappar mig på stubben. minst 2 provtagningar denna vecka och ett annat läkarbesök. Därefter c-gifter på fredag & läkarbesök.

7 kommentarer:

  1. jessica i hånger08 augusti, 2010 23:05

    Barn är verkligen härliga och ärliga!! Pizzastunden utomhus låter verkligen som ett riktigt halleluja-moment! Ta väl hand om dig denna veckan! kramar från jessica s

    SvaraRadera
  2. Skönt för dig att få kunnat vara i stugan.Nu hem till vardagen igen,inte vilken dag som helst. Det är ju din födelsedag, Ett jättegrattis till dig . Håller med om att det hade varit trevligare att fira det annorlunda men som det nu är så har du så mycket annat för dig. Håller tummarna att allt skall gå bra.Och du Tina, inte är du korkad, det får stå för dem som i oförstånd står och tittar på dig. De är förblindade och ser inte din skönhet.Tänk om vuxna vågade vara sig själva och ta allt lika naturligt som barn,vad enklare det hade varit då.Att få förklara istället för att bli uttittad. Är det rädsla man ser i deras ögon, tror de att de smittar. Ja , man kan undra.
    Tänker mycket på dig. Godnatt lilla vän. Kram/Lena. Nu är det 25 min kvar, Hurra,Hurra,Hurra,Hurra.

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att ni fick några sköna dagar i Båstad! Synd bara att ni måste ställa in både ditt och C. firande. Vi är många som hurrar för dig idag! Ha en så bra dag du kan! Kramis!
    Annette

    SvaraRadera
  4. Instämmer med Annette/GS

    SvaraRadera
  5. Härligt att höra att ni haft det gott i Båstad. Du och C får ha en riktig fest i höst i stället. I dag hurrar vi för dig och ger en stor kram <3
    Gertrud

    SvaraRadera
  6. Du har så fint ansikte så jag kan väl tänka mig att du klär utan hår . Kram din vän Jenni

    SvaraRadera
  7. GRATTIS PÅ DIN DAG!!!!!
    Det är underbart att ni, trots allt, kunde få några sköna och välbehövligt avkopplande dagar i Båstad :)
    Hår eller rakad, skönheten finns alltid kvar. Den sitter inte i håret, den kommer inifrån.
    Djungeltelegrafen har sagt mig att du är SÅ fin efter rakningen, jag har ju inte sett dig sen dess.Men vi kommer någon dag med paket till våra två flickor.
    Ta till dig alla positiva reaktioner,och känn att du ÄR vacker.
    Korkad.....nänänä, karaktär jajajajajajajajaja!!!!
    LOVE!!!

    SvaraRadera